• Kezdőlap
  • 6 órás sörfőző tanfolyam és bemutató

6 órás sörfőző tanfolyam és bemutató

Kézműves sörfőző tanfolyam: készíts velünk biosörkülönlegességet (6 órás tanfolyam)


Tanfolyamunkról mondták:

"Remekül éreztem magam, elrepült a nap. És közben megtanultam sok mindent, de leginkább azt, hogy a házi sörfőzés tényleg egyszerű - kezdő szinten :) És hogy a házi sör tényleg sokkal jobb, mint a "gyári" :)"

 

"Mindenképp ajánlom akár csapat építő szempontból is, mert ez egy olyan élmény amit évek múltán is tud emlegetni az ember. Nem mellesleg amikor az ember elmeséli hol járt mindenkinek le esik az álla." SzB, Tatabánya

 

"Nagyon sok információ jut el a sörfőzést tanulni vágyóknak. Olyan információkra tehetnek szert amit csak egy ilyen tanfolyamon szerezhetnek meg. Részemről nagyon sokat kutakodtam az interneten, de az elmaradt kérdésekre a választ ezen tanfolyamon találtam meg."  F. L. Zsolt Erdély, Küküllőkeményfalva

 Miért válaszd a Serbárium tanfolyamát?

-bioalapanyagokból főzünk, melyek nem csak finomak és egészségesek, de előállításuk során kiemelten ügyelnek a környezet védelmére, a fenntarthatóságra

- a sörfőzéssel mindig  egy sörkülönlegesség főzésén keresztül ismerkedhetsz meg: a résztvevők döntik el, hogy a 3 sörrecept közül melyiket főzzük le

- a sör mellett a malátaital készítéséről is beszélünk, amely sportolóknak, betegeknek és kismamáknak különösen ajánlott, egészséges ital 

- tanfolyamunkon nem csak többfajta sörkülönlegességet kóstolhatsz, de megismerkedhetsz a komlóteával és a sörtörkölyből készült sütikkel is

- a tanfolyam végén nem csak élményekkel receptekkel és oklevéllel leszel gazdagabb, de az általad lepalackozott és felcímkézett sört haza is viheted!

- A tanfolyamon valóban szakértőtől tanulhatsz: dr. Bálint András Ferenc nem csak az első hazai dedikált biosörfőző, diplomás sörmester és blogger, de az ő nevéhez fűződik a gerillaként főzött Craftwell Kincsünk biosör megalkotása is. Olvass utána itt!

Tanfolyam időpontok és tematika


Részletes információk a tanfolyamról

A tanfolyam díja:

14 990 Ft/fő


Mit tartalmaz a díj?

oktatás és KÖZÖS SÖRFŐZÉS, sörkóstolás, kávé, ásványvíz és rágcsálnivaló, EBÉD,  ajándék sörkóstoló pohár és lepalackozott csatosüveges sör, tanfolyam anyaga (pdf).


Tanfolyam helyszíne

Százhalombatta, az aktuális helyszín a webshopban az adott időpontoknál érhető el


Tanfolyam időpontok

 Az aktuális időpontokról a webshopban tájékozódhatsz.


Jelentkezés és fizetés

Jelentkezni kizárólag a webshopban lehet, itt: Jelentkezés

A webshopban ajándékkupon-beváltással vagy bankkártyával lehet fizetni,  de készpénzes fizetésre a tanfolyam helyszínén is lehetőség van. 

A tanfolyam megrendezésének a feltétele minimum 6 fő előzetes jelentkezése. A tanfolyamra maximum 20 fő jelentkezhet.


Jelentkezési határidő:

A  szombati tanfolyamokra a tanfolyamot megelőző hét szombat éjfélig van lehetőség jelentkezni, vagy ameddig a tanfolyam elérhető a webshopban.

Hogyan zajlik a tanfolyam?


- Az elméleti részben elmeséljük, hogy miért fontos a bioalapanyagok használata, mit jelent az öko-szemléletű sörfőzés, és miért egészséges a biosör, a biomalátaitalok és komlóitalok fogyasztása.

Végigmegyünk a sörfőzés elméletén, bemutatjuk videók és képek segítségével az otthoni sörfőzés folyamatát, és természetesen az alapanyagok, és a sörfőzéshez szükséges eszközök is bemutatásra kerülnek.


- Az elméleti bevezető után a malátaroppantással és az alapanyagok kimérésével majd a becefrézéssel indul a nap. A 6 órás tanfolyamon a résztvevők a német Speidel Braumeister sörfőzőgépel főzik le a kiválasztott sörkülönlegességet, melyet lepalackozunk. 


- Kóstolunk sörkülönlegességeket, biosöröket, malátaitalt, komlóteát és sörtörkölyből készült sütit.


- A tanfolyam végén nem csak élményekkel leszel gazdagabb, de megajándékozunk egy sörkóstoló pohárral, és az általad lepalackozott és felcímkézett sört is hazaviheted!

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni A Serbárium Webáruház soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elofogadom