Braumeister videók

MySpeidel online platform (2:06 perc):

A MySpeidel a Braumeister sörfőzés vezérlő online platformja: WLAN modullal minden Braumeister csatlakoztatható a mySpeidel platformhoz, nem csak a készülék vezérlését, de receptek szerkesztését, megosztását is lehetővé téve. A MySpeidel platformon az okoseszközökkel felszerelt erjesztőtartályt is csatlakoztathatjuk és vezérelhetjük, sőt, az erjedés lefutását is elemezhetjük.

Braumeister Plus és WlanModul bemutató (3:32 perc):

A Braumeister Plus a 20 és 50 literes Braumeisterekhez elérhető extra funkció, amely gyakorlatilag egy extra külső burkolatot jelent az "üst" körül, és a két burkolat között hűtővizet lehet keringetni. Emiatt a "hütőköpenyes" hűtés miatt nincs szükség  külön merülő, stb. hűtőre. A WlanModul szintén egy hasznos kiegészítő, mely segítségével a MySpeidel felülethez csatlakozhat a készülék, ahol nem csak recepteket szerkeszthetünk, szinkronizálhatunk a készülékre, de vezérelhetjük a főzés folyamatát is - akár egy okoseszközről is:
Speidel erjesztőtartályok (3:39 perc):

A Speidel erjesztőtartályok széles választékát is kínálja a sörfőzőberendezésekhez az egészen egyszerű műanyag erjesztőedényektől a nyomásálló kónikus saválló tartályokig. A Speidel nem csak tartályokat, de kiegészítőket is kínál (glikolos hűtő, hőmérséklet vezérlő, WLAN modul), mellyel nem csak szabályozható az erjedés hőmérséklete, de az erjedés lefutása elemezhető is.
Braumeister 10 liter (2:34 perc):

Főzési bemutató a 10 literes Braumeisterrel - kicsi, de egyszerű és nagyszerű:-)
Braumeister 20 liter (3:28 perc):

Bohemian láger főzés régebbi vezérlőpaneles Braumeister 20 literrel.Braumeister 200 liter (2:25 perc):

 Speidel gyári bemutató videó.
Braumeister 200 liter, (4:44 perc):

Francia sörfőzde bemutatása, a teljes sörfőzési folyamat, illetve sörkészítési folyamat megtekinthető, beleértve a palackozást is. Brasserie "La Mer à Boire" GRUISSAN, Franciaország.


Braumeister 500 liter (4:56 perc):

Két legendás sörfőző (BrewDog és Brewcult) főz közösen egy receptet egy 500 literes Braumeisterrel, Ausztráliában (Melbourne). Igen, ott is Braumeisterrel főznek:-)


Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni A Serbárium Webáruház soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elofogadom