#Braumeister Plus 10 l sörfőzőgép - Serbárium Webáruház

#Braumeister Plus 10 l sörfőzőgép
#Braumeister Plus 10 l sörfőzőgép
sörfőzőgép, sörfőzőberendezés, otthoni sörfőző
Ár:
648.947 Ft(510.982 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
41010-30
Gyártói cikkszám:
41010-30
Gyártó:
Speidel
Súly:
15.00 kg
Szélesség:
40.00 cm
Hosszúság:
60.00 cm
Magasság:
50.00 cm
Elérhetőség:
Nem érhető el

Leírás

Ha nincs raktáron a termék, a megrendelés előtt a várható szállítási határidőről érdeklődj! Általános szállítási határidő amennyiben nincs raktáron a termék: 10-12 nap.#Braumeister PLUS 10 l - a legkisebb Braumeister megújult vezérléssel és plusz funkciókkal! 

A 2021-es évre megújult a legkisebb Braumeister: nem csak a beépített Wifi–modulos vezérlés lett felhasználóbarátabb, de most már a hűtőköpeny is az alapfelszereltség része, így a sörlé hűtését hűtőspirál nélkül is egyszerűen meg lehet oldani. A kényelmetlen, készüléken történő receptfelprogramozást el lehet felejteni: szerkeszd meg kényelmesen a receptedet a laptopodon a MySpeidel online felületen, és szinkronizáld rá a készülékre. Kész, kipróbált recepteket szeretnél kipróbálni? Semmi akadálya: válassz egyet a több száz MySpeidel felületen elérhető recept közül, szinkronizáld a gépedre. Csak rendeld meg a kilistázott összetevőket, és indulhat a főzés!

Ez a legkisebb, 10 liter kész sör - 30 üveg 0,33 literes palack - készítésére alkalmas készülék, amely a legkisebb lakásban, konyhában is elfér. Ha a lehető legtöbbfajta sört szeretnéd lefőzni és megkóstolni, ez lesz a te sörfőzőgéped - hetente akár többször is főzhetsz, és az intelligens vezérlésnek köszönhetően a főzés ideje alatt nem kell a gép mellett állnod mert a telefonodon követheted az eseményeket, sőt, jelez is, ha szükség lesz rád! 

Kinek ajánljuk? Akinek nem a mennyiség számít, hanem sokféle különleges sört szeretne lefőzni és kóstolni. Ha fontos szempont, hogy helytakarékosan, gyorsan és hatékonyan tudj sört főzni. Ha szereted a prémium kidolgozású berendezéseket. Ha nem akarsz egy külön helyiséget fenntartani a sörfőző berendezéseknek. Ha ezek fontosak neked, ez a te géped! A Speidel kínálatában a kapcsolódó kiegészítők – pl. rozsdamentes erjesztőtartályok is megtalálhatóak – így igény esetén komplett rendszert is szállítani tudunk.Miben nyújt többet ez a 10 literes Braumeister a többi sörfőző géphez képest?

Mindenben. Is.

Minimális helyigény és könnyű kezelhetőség: a legkisebb konyhapulton is elfér, és egy hölgy is könnyedén kiemeli a malátahengert.

Prémium anyagminőség és kidolgozás: robosztus rozsdamentes acél test, sima hegesztési varratokkal.  Ipari szerelvényezés és kidolgozás. Nem csak az üstház gyártása és az összeszerelés történik Németországban, de a részegységek is német termékek (elekronika, vezérlőpanel), illetve a szivattyú (Lowara) a Xylem cég magyarországi gyárában készül. A Braumeister vásárlásával tehát - részben – magyar ipart is támogatod.

Maximális kihozatal: egyedülálló szabadalmaztatott alulról történő sörléáramoltatás a cefrén keresztül a maximális kihozatal érdekében – a többi otthoni sörfőzőgéppel ellentétben nincsenek külső, könnyen eltőmődő keringető csővezetékek, csapok, csatlakozások.

Nincs leégés: a sörlé áramoltatása a fűtőszálak mellett a legintenzívebb, így esély sincs a leégésre.

Egyszerű, tiszta és higiénikus sörléhűtés: az alapfelszereltség része a hűtőköpeny, melyhez egyszerűen – szabványos Gardena csatlakozókkal - lehet a hűtővizet csatlakoztatni – nincs többé szükség hűtőspirálra, így a sörlé befertőzésének a veszélye is csökken.

Flexibilitás és opcionális bővíthetőség: a beépített Wifi-modulnak köszönhetően – a helyi hálózathoz csatlakozva - bármely okoseszközről megoldható a főzés és az erjesztés távvezérlése és felügyelete. Hatalmas választék eredeti Speidel kiegészítőkből (malátaroppantástól a rozsdamentes nyomásálló hűtött tartályokig), melyekkel egy komplett sörfőzdét alakíthatsz ki, minimális helyigénnyel. És a MySpeidel felületen az összes folyamatot online is vezérelheted és nyomonkövetheted: a recepttervezéstől az erjedésvezérlésig.

Egyszerű karbantartás: a szivattyúkosár kézzel kioldható, így a tisztítás/karbantartás nagyon egyszerű. Az összes csatlakozás könnyen oldható, így az egyes alkatrészek - pumpa, fűtőelem, vezérlőpanel -karbantartása, szervizelése, cseréje könnyen megoldható.

Vezérlő szoftver

Főzési segédiformációk – a főzés során mindig kiírja a következő szükséges tennivalókat, megadva a hozzáadandó összetevők nevét, mennyiségét pl. adj hozzá 10 g Tettnanger komlót.

Extrém pontos hőmérsékletmérés – hőmérséklet szenzor a malátahenger közepén méri a hőmérsékletet

Keringető szivattyú vezérlése is programozható (kikapcsolások és újraindítások a maláta főzés közbeni fellazításához stb.)

Integrált wifi modul – automatikus szoftverupdate és receptszinkronizálás a MySpeidel felülettel

Integrált összetevő adatbázis – a recept szerkesztés során megadott egyszer már felvitt alapanyagok (maláta, komló, élesztő) automatikusan bekerülnek egy adatbázisba, így a folyamatosan bővülő adatbázisból később csak ki kell választani pl. a malátát, komlót és a tulajdonságok (pl. EBC, alfa-sav %), automatikusan

Timer funkció – időzíthető főzésindítás

Opcionális kiegészítővel automatikus sörléhűtés is lehetséges: mágnes szeleppel vezérelt hűtés az adott hőfokra.

Integrált erjesztési program: igény esetén erjesztőedényként is használhatja a Braumeister-ét. Erjesztés során a Tilt-hidrométer adatait is be tudja olvasni a szoftver.

 

Vezérlő hardver:

IP65 vízállóság

5” érintőképernyő

Csatlakozási lehetőség egyéb kiegészítők számára (24V illetve CAN)

Integrált wifi modul

 

Műszaki paraméterek

Fűtőspirál: 1.200 W fűtőteljesítmény

Szivattyú: 27 W - szabályozható fordulatszámmal

Hálózati feszültség: 230 V (minimum 10 Amp. biztosíték!)

Vezérlés: teljesen automatizált (hőmérséklet, időtartam, szivattyú)

Maximum malátamennyiség: 2.8 kg

Üstházra hegesztett hűtőköpeny a vízhűtéshez

Hűtőköpeny csatlakozások (2 x 1" rozsdamentes Gardena csatlakozók)

 

Méretek

Magasság: 48 cm

Átmérő: 30 cm

Súly: 12 kg

Szállítási karton méret: 60 x 40 x 50 cm (Hosszúság x Szélesség x Magasság)

Szállítási súly: 15 kg

Specifikáció

Sörfőzőgép
Max. feltöltési mennyiség:2.80 kg
Űrtartalom:10 l