Speidel Braumeister bemutatása

Speidel Braumeister: a sörfőzőgépek mestere - a sörfőzőgépek Rolls-Royce-sza

A kompakt méret, a prémium minőségű kidolgozás és a rendkívül felhasználóbarát kezelhetőség miatt  egy Braumeister a tökéletes választás mindenkinek, aki sört szeretne főzni - legyen szó egy kezdő "homebrewer"-ről, de akár egy profi Craft főző csapatról, akik nagy mennyiségben szeretnének főzni.

Az először 2002-ben bemutatott berendezés a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően mára egy teljes termékcsaláddá alakult, ahol 10 literestől az 1000 literes berendezésig mindenki megtalálja a saját készülékét.  

A Braumeisterrel főzött sör kimagasló minőségének titka a Speidel szabadalmaztatott cefrézési technológiája, amelyet csak a Braumeister készülékeknél találhat meg.

És mindez MADE IN GERMANY minőségben.

A Braumeister az egyetlen aki nem gyártat Kínában, és még az elektronikát, szivattyút, stb. is német beszállítók, alvállalkozók készítik - ez tényleg az örökkévalóságnak készül.


Az első Braumeister készüléket még 2002-ben, közel egy évtizeddel a Craft sörök megjelenése előtt mutatta be a Speidel cég. A Braumeister kifejlesztésével a cég célja egy olyan készülék megalkotása volt, amely segítségével minden otthonfőző képes egyszerűen, kiváló minőségű sört főzni.


És hogy mi teszi olyan különlegessé a Braumeister készülékcsaládot? Nos, a következők: 


Innováció No1: Szabadalmaztatott cefrézési technológia, amely egyedülálló a sörfőzőgépek között:


Már más készülékek is elérhetőek a piacon, amelyek folyamatos keringetéssel oldják meg a cefréből az oldható cukrok kimosását- Azonban a Braumeister az egyetlen, ahol a pumpálás alulról felfelé történik: a sörlé a többi készülékkel ellentétben nem passzívan átszivárog felülről lefelé a malátahengerbe törltött cefrén, hanem a nagyteljesítményű szivattyúval alulról felfelé történik a sörlé áramoltatása, mely így nem betömöríti, hanem folyamatosan fellazítja a cefrét, sokkal hatékonyabb kioldódást elérve ezzel. Ennek eredménye az intenzív malátás aromájú, magas kihozatalú sörlé.


Innováció No2: Innovatív sörléhűtés - hegesztett, duplafalú üstburkolatban keringetett hűtővízzel


Az újonnan kifejlesztett Braumeister PLUS készülékkel elfelejtheti a sörlé hűtéshez szükséges kiegészítőket! A duplafalú üstben keringő hűtővízzel a sörlét külön hűtőspirál alkalmazása nélkül is könnyedén, a befertőződés veszélyét jelentősen csökkentve le tudja hűteni -  ezt is csak a Braumeister készülékei tudják!No3: Kiegészítő leeresztőcsap az üstben


A Braumeister PLUS-t az üst alján egy további leeresztőcsappal látták el, így az üst megdöntése nélkül el tudja távolítani a szennyezett folyadékot az üst aljáról, ami így jelentősen megkönnyíti a tisztítást. 


No4: Automatizált sörfőzés


A teljesen automatikus vezérléssel előreprogramozott, és teljesen egyedi sörrecepteket is lefőzhet. A pontos vezérlés garantálja, hogy a készülék mindig a recept előírásainak megfelelő ideig tartja az adott hőmérsékleten a cefrét.  Ha még tapasztalatlan a receptkészítésben, vagy újabb kreatív receptötleteket szeretne kipróbálni, csatlakozzon a Speidel- közösséghez a a www.myspeidel.com -on,  és töltsön le egyet a több száz receptből... 
Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni A Serbárium Webáruház soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elofogadom