Sörfőzőtanfolyam

Tudtad, hogy a konyhában sört is lehet főzni? És hogy egyáltalán nem bonyolult?

Gyere el tanfolyamunkra, és ismerkedj meg az otthoni és kisüzemi sörfőzéssel is!


Miért válaszd a Serbárium tanfolyamait?

 - 2019 óta szervezünk és tartunk sörfőzőképzéseket és sörkóstolásokat

- országban egyedülálló módon fenntartható szemléletű sörfőzést oktatunk: nem csak az eszközöknél figyelünk a fenntarthatóságra (NOT MADE IN CHINA, NO PLASTIK), de az alapanyagok kivlasztásánál (lehetőleg bio), a technológiánál (nincs vizkezelés, pH beállitás, felesleges "optimalizálás" és nem hajszoljuk a "kihozatalt", csak a minőség számit,

 - mindig valami sörkülönlegességet főzünk közösen (pl. belga witbier, düsseldorfi altbier), 

- mert malátázástól a sörfőzésig mindent elmagyarázunk,

- mert nem csak az otthoni, de a kisüzemi sörfőzéssel is megismerkedhetsz,

- és persze kóstolunk sörkülönlegességeket is!


...és mert nálunk tényleg szakértők az oktatók is:

 dr. Bálint András Ferenc, fenntarthatósági szakértő-agrárbiotechnológus, diplomás sörfőzőmester (biológia MSc, kémia MSc, biotechnológia PhD)

Radányi Orsolya, élelmiszermérnök MSc, Etyeki Sörmanufaktúra alapító tulajdonosa, technológiai vezetője

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni A Serbárium Webáruház soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elofogadom