Sörfőzőtanfolyam

Tudtad, hogy a konyhában sört is lehet főzni? És hogy egyáltalán nem bonyolult?

Gyere el tanfolyamunkra, és ismerkedj meg az otthoni és kisüzemi sörfőzéssel is!


Miért válaszd a Serbárium tanfolyamait?

 - 2019 óta szervezünk és tartunk sörfőzőképzéseket és sörkóstolásokat

 - mindig valami sörkülönlegességet főzünk közösen (pl. belga witbier, düsseldorfi altbier), 

- mert malátázástól a sörfőzésig mindent elmagyarázunk,

- mert nem csak az otthoni, de a kisüzemi sörfőzéssel is megismerkedhetsz,

- és persze kóstolunk sörkülönlegességeket is!


...és mert nálunk tényleg szakértők az oktatók is:

 dr. Bálint András Ferenc, agrárbiotechnológus, diplomás sörfőzőmester (biológia MSc, kémia MSc, biotechnológia PhD)

Radányi Orsolya, élelmiszermérnök MSc, Etyeki Sörmanufaktúra alapító tulajdonosa, technológiai vezetője

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni A Serbárium Webáruház soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elofogadom