• Kezdőlap
  • Speidel Braumeister sörfőzőgépek

Speidel Braumeister sörfőzőgépek

Speidel Braumeister: a sörfőzőgépek Rolls-Royce-sza

A kompakt méret, a prémium minőségű kidolgozás és a rendkívül felhasználóbarát kezelhetőség miatt  egy Braumeister a tökéletes választás mindenkinek, aki sört szeretne főzni.

Az először 2002-ben bemutatott berendezés a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően mára egy teljes termékcsaláddá alakult, ahol 10 literestől az 1000 literes berendezésig mindenki megtalálja a saját készülékét.

A Braumeister nem csak sörfőzőgépet, de komplett rendszer megoldásokat kínál: a malátaroppantástól az   hűthető nyomásálló rozsdamentes tartályokig mindent megtalál a kínálatban.

A Braumeister azon kevés gyártók közé tartozik, aki nem gyártat Kínában: még a vezérlő elektronikát, szivattyút, csatlakozókat is német beszállítók készítik, és az acélmunkák és összeszerelés kizárólag a Speidel GmbH-nál a sváb Ofterdingenben történik. Ez tényleg MADE IN GERMANY minőség. 

A Speidel cég életében minden a sörről szól. A Braumeister készülékcsaládot azoknak tervezték, akik szenvedélyesen rajonganak a sörért, de a minőségben nem ismernek kompromisszumot. A Serbárium sörfőző webshop-ban örömmel mutatjuk be ezeket a termékeket.

Sörtfőzni sokféle módon lehet.

De ha nem szereti a kompromisszumokat, akkor csak a Braumeister a megoldás.

Hogyan kell főzni egy Braumeisterrel? Mit tud a MySpeidel portál? Milyen erjesztőtankokat forgalmaz a Speidel cég? Hogyan néz ki a 200 literes Braumeister? Nézze meg a videókat, és mindenre választ kap!

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni A Serbárium Webáruház soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elofogadom